2 komentara

 1. Mate Sušac at |

  Ma kakvi EMP, kakvi nevidljivi moždani valovi?! Mi koji smo glavom i nogama prošli kroz kosovskoudbaški dril, kroz sve zasjede, podvale, laži i namještaljke prošli smo jer smo vjerovali da smo s ISTINOM i da je Bog s nama. Danas nam je spašavati djecu u školama i sveučilištima. Danas nam je , ne ide li redovnom nastavom, tražiti domoljubne i stručne nastavnike iz Hrvatskog jezika i Povijesti, da djeci objasne istinu koju će vladajući skrivati. Od danas nam je biti roditeljima i učiteljima i braniteljima – istovremeno.
  I ne kukati!
  Bog s nama!

  Reply
 2. maria dubravac at |

  ”Snaga hrvatskog naroda treba biti još znakovitija u pisanoj riječi, jer imamo veliki broj razumnih i obrazovanih ljudi, vrsnih pera i vrhunsku grafiku, čim ćemo osnažiti državotvornu ideju i viziju slobode u Lijepoj našoj. Gdje bi i Bog poželio živjeti!’

  Kad bi državni vrh svakoga dana htio pročitati ove snažne riječi, brinuo bi se u svakom slučaju za boljitak svojega naroda i ne bi ugađao četniku Pupovcu, koji se podmuklo, ali sigurno, bori da čitava Hrvatska jednoga dana bude ponizna sluškinja ”velike Srbije”. Imamo sramotnu izdajničku vladu – propast vlastite Domovine.

  Reply

Leave a Reply