ISIL - TWIT

ISIL prijeti ubijanjem Hrvata i Srba sve dok islam ne prihvate kao svoju religiju

U balkanskoj verziji online magazina Rumiyah, glasilu samozvane Islamske države (ISIL), objavljen je tekst u kojemu se prijeti ubijanju Hrvata i Srba pod naslovom ”Krv za neprijatelje, a med za prijatelje”.

Autor teksta Hrvate i Srbe naziva kafirima (nevjernicima), spominje ratove na prostorima bivše Jugoslavije, osvetu i prijeti ubijanjem Hrvata i Srba sve dok islam ne prihvate kao svoju religiju, piše Dnevnik.ba.

“Što se tiče Hrvata kafira, vi se isto tako nalazite u našem sjećanju, vaša krv je također prljava i dozvoljena kod nas. Zar ste mislili da smo vas zanemarili?

Ne, tako nam Allaha, nismo vas zanemarili niti smo vas zaboravili.

Nismo zaboravili vaše ubijanje, zlostavljanje, silovanje, prolijevanje krvi i paljenje kuća po Bosni.

Zar ste mislili da je to sve završilo? (…)

Ne, tako nam Allaha, nije završilo.

Štoviše, to je bio samo početak kraja.

Zar ste zaboravili kako je zaklana vaša svinja na Sinaju”, dio je sablasnog članka.

Na sličan se način govori i o Srbima. Piše se kako oni nisu zaboravili na Srbe i ubijanje muslimana na Kosovu i u Bosni. “Nismo zaboravili što ste uradili u Srebrenici i drugim mjestima”, stoji u članku.

Inače, spomenuti online magazin zamijenio je Dabiq, Dar al-Islam i ostala teroristička glasila koja su bila aktivna do sredine protekle godine.

V.L.

ČASOPIS - ISIL

ČASOPIS - ISIL 1

 

1 komentar

  1. DARIJA at |

    A kad će se Hrvati osvetiti? Nismo ni mi zaboravili da su Bošnjaci gladni našeg teritorija pod vodstvom muljatora Izetbegovića napali Hrvate u Bosni i Hercegovini, da su prije toga neki iz Armije BiH sudjelovali u ratu protiv Hrvatske, da su Muslimani protjerali 5 puta više Hrvata nego mi Muslimana, posebno iz Bosne gdje smo mi bili najstariji narod, da su oni nas ubijali u ratu koji su nam nametnuli više nego mi njih i to na zvjerske načine, silovali naše žene i mučili Hrvate u logorima o čemu se na žalost šuti. Pa moja familija im duguje krvnu osvetu. Dvoje staraca susjedima Muslimanima u ratu davali kolače, a oni, vlastiti susjedi ih mučili, slomilii im kosti i ubili ih. Koja je to stoka puna mržnje. Da nije Hrvata, Muslimani ne bi imali nikakvog oružja za obraniti se i nestali bi iz BiH. A kad su vidjeli da će ih Srbi pomesti, tek tad su prestali igrati dvostruku igru i tražili od Hrvata da ih spase. Da nije bilo Hrvata, u Bihaču bi se dogodio genocid od 40000 ljudi. A nezahvalni Bošnjaci Muslimani vode propagandu protiv nas i pod mentorstvom politički zatvaraju u BiH nevine Hrvate, žele nas maknuti s našeg teritorija i manipuliraju u Haagu jer žele iskoristiti da se šestorka ne optuži samo za ratne zločine nego da se lažno optuži država kao agresor koja im je omogućila opstanak kao i postojanje BiH, naoružavala ih i primila 600000 Muslimana dok su oni nasrtali na nas jer su nasjeli na srpsku propagandu da će oni zajedno izaći na more. Za njih stvarno vrijedi: ”Pomozi sirotu na svoju sramotu.”Kad ćemo mi otkriti svu istinu o tome što su Muslimani nama učinili? Oni nisu bili samo žrtva nego su šurovali sa Srbima i bili su ujedno i agresori što su nastavili biti i nakon rata. Meni će netko prijetiti? Prosto prizivam da ja osobno negdje u svijetu nabasam na takav isprani mozak. Zamlatila bih ga da ne bi znao što ga je snašlo. Ma, marš!

    Reply

Leave a Reply